Creare Magazin Online

CREARE MAGAZIN ONLINE UTILIZAND PLATFORME WEB:

In ziua de azi utilizarea platformelor devine una din cele mai raspandite metode pentru realizarea unui site web.

Avantajele oferite sunt: calitatea, dar si crearea site-ului cu un buget foarte redus. Va oferim astfel de solutii pentru site-uri adaptate oricarui scop sau domeniu de activitate. In functie de obiectivele urmarite alegem impreuna cea mai buna solutie pe care o vom adapta cerintele tale. De cele mai multe ori simpla instalare a unei platforme sau teme predefinite nu este suficienta si anumite detalii vor fi adaptate de noi utilizand limbajele de programare specifice astfel incat sa obtinem un aspect unic si personalizat.

Lucram cu orice platforma: WordPress, Open Cart, Joomla, Magento.

CREARE MAGAZINE ON-LINE PERSONALIZATE:

In anumite situatii utilizarea platformelor fie nu este o solutie viabila pentru proiectul tau, fie nu este agreata.

Solutia in acest caz este crearea portalului utilizand limbajele de programare specifice mediului on-line (html, php, asp javascript, jquery, mysql). Un astfel de magazin online necesita in functie de cerinte un timp mai indelungat, dar solutia oferita va fi cu adevarat unica si se va diferentia de concurenta, care in mediul on-line este acerba.

Pe langa site-uri si portal-uri, avem experienta si in crearea de aplicatii pentru mediul business de gestiune si management al afacerii  (CRM – Customer Relationship Management, Internal Project Management, Management Financiar).

In cazul in care alegeti o astfel de solutie va putem pune la dispozitie si o platforma de administrare sau puteti opta pentru mentenanta lunara si modificarile ulterioare de design si continut le vom face noi.

Intelegem ca este foarte imortant pentru toti sa aparem cat mai bine in mediul on-line si de aceea incercam sa iti oferim cele mai bune solutii pentru crearea siteului tau. Discutam cu fiecare client in parte si incercam sa ii oferim cele mai bune solutii in functie de bugetul care il are la dispozitie.

Discutam cu clientul si ii dam cea mai buna solutie in alegrea domeniului potrivit pentru crearea siteului.

Domeniul se referă la numele site-ului cel afișat in bara de adrese (ex: euroconceptdesign.ro) și aici trebuie spus ca alegerea numelui trebuie sa fie una inspirată. Numele trebuie sa fie reprezentativ pentru activitatea desfășurată, trebuie să fie scurt și ușor de reținut și mai ales disponibil (să nu fie ales de altcineva).

Verificarea disponibilității unui nume de domeniu poate fi făcută pe site-urile firmelor ce comercializează nume de domenii iar dacă raspunsul este afirmativ numele poate fi cumpărat.

Dacă firma iși desfășoară activitatea în România este de preferat să se aleagă un nume de domeniu cu extensia .ro (de exemplu www.euroconceptdesign.ro) iar dacă afacerea ta online se adresează publicului la nivel internațional este de preferat să se aleagă un nume de domeniu cu extensia .com, .eu sau .net sau ce se consideră a fi reprezentativ .

Domeniile in general poat fi achizitionate pentru o perioada între 1-10 ani.

Gazduirea se refera la “chiria” ce trebuie plătită unei firme specializate care alocă pe un server un anumit spațiu pentru stocarea fișierele necesare site-ului.

Hostingul web sau găzduirea nu se referă doar la stocare ci și la oferirea de servicii mai speciale precum posibilitatea de a înregistra un anumit număr de domenii în contul de găzduire, adresa IP proprie, un anumit număr de căsuțe de email, baze de date MySQL, Softaculous (posibilitatea de a instala diferite aplicații gen CMS (exemplu: WordPress,Magento,Joomla etc.) facil, direct din panoul de administrare) backup periodic e.t.c.

In funcție de categoriile de servicii oferite apar și diferențele de preț și este important ca alegerea găzduirii să fie făcută exclusiv în funcție de nevoia de utilizare.

CREARE MAGAZIN ON-LINE

Important pentru tine sa lucrezi cu profesionisti care sa iti ofere cele mai bune solutii pentru afacera ta!

Contacteaza-ne la : 0723.098.860/ 0752.200.860
Creare magazin on-line

REALIZARE MAGAZIN ON-LINE, CREARE MAGAZIN ON-LINE, WEB DESIGN