Cont client:

Introduceti datele de contact pentru a accesa contul.


Vizualizare rapida stadiu lucrare:

Introduceti codul lucrarii pentru a vizualiza stadiul si evolutia acesteia.
Realizare site, Creare site, Servicii Webdesign

Ce este Self Service?

Serviciu unic pe piata de Web Design, pus la dispozitie GRATUIT si creat special pentru a imbunatati experienta clientului in relatia de parteneriat cu noi.

Self Service aduce un plus de valoare serviciilor noastre va ofera transparenta totala in ceea ce priveste stadiul proiectul dumneavoastra. Totul se intampla in timp real si poate fi accesat on-line de pe orice calculator.

In momentul de fata Self Service are 2 functionalitati de baza:
1. Vizualizarea stadiului lucrarii si modificarile finalizate
2. Adaugarea de comentarii si solicitari de modificare/adaugare pentru site-urile dumneavoastra, "service call" in cazul aparitiei unor probleme de natura tehnica etc. (disponibila doar din cont client)

Accesul la Self Service il primiti automat in momentul in care deveniti clientul nostru.
Accesand Cont client puteti vizualiza toate proiectele aflate in derulare si evolutia acestora pas cu pas pe masura ce finalizam obiectivele pe care ni le-am propus.
Pentru o vizualizare rapida a stadiului unei anumite lucrari puteti introduce codul acesteia in sectiunea "vizualizare rapida" din aceasta pagina. Atentie! Modulul vizualizare rapida nu va permite adaugarea de comentarii si nu afiseaza date confidentiale.

Detalii contact

euroconceptdesign.ro

Adresa:Str Episcopul Radu, nr. 15A,Sector 2,Bucuresti
Telefon: 0723 098 860 / 0757 750 615
Email:contact@euroconceptdesign.ro

Facebook