Euroconcept, creare site, realizare site


Istoric logo Euroconcept:


2015

Euroconcept 2015, creare site, realizare site

2014

Euroconcept 2015, creare site, realizare site

Realizare, Creare Site

DESPRE euroconcept marketing design

Suntem o companie specializata in servicii de promovare in mediul on-line. Oferim o gama completa de servicii necesare prezentei pe internet, la cele mai competitive preturi.

Prezenta pe internet este o cerinta obligatorie pentru orice afacere. Noi va putem ajuta indiferent de bugetul alocat. In functie de cerintele dumneavostra, va punem la dispozitie incepand de la site-uri standard sau de prezentare, GRATUITE, pana la pagini web complexe, personalizate, pentru orice domeniu de activitate. Valorile noastre sunt: calitatea si flexibilitatea.

Noi cream site-uri sau aplicatii si dam solutii la afacerea dumneavoastra. Sisteme ERP si CRM avansate, personalizate pentru fiecare firma in parte.


Asiguram garantia calitatii.
Livrarea serviciilor se incheie atunci cand clientul nostru este pe deplin multumit. Fiecare proiect il incepem prin a avea o discutie despre obiectivele tale si intelegerea specificului activitatii pe care o desfasori. Specialistii nostri configureaza cea mai eficienta si eficace solutie, iar managerii de proiect impreuna cu programatorii lucreaza in detaliu pana la cele mai mici amanunte la proiectul tau de la conceptualizarea acestuia, atat pe parcursul dezvoltarii cat si dincolo de finalizarea si implementarea acestuia.

Am finalizat sute de proiecte cu succes in industria on-line din cele mai variate domenii:
- Portal de promovare on-line;
- Aplicatii CRM (B2B si B2C);
- Prezentari corporate pentru producatori , distribuitori sau diversi prestatori de servicii din Romania;
- Magazine on-line;
- Agentii de turism si imobiliare.

Serviciile noastre respecta cele mai inalte standarde de calitate la cele mai competitive preturi. Experienta echipei noastre ne recomanda pentru orice proiect de promovare on-line si vanzare de produse sau servicii:
- Project Management: peste 10 ani (inclusive in mediul firmelor multi-nationale);
- Vanzari si Marketing: peste 6 ani;
- Promovare on-line peste 5 ani (oceania.ro detinem 100% din actiuni);
- Web design, aplicatii soft si programare: peste 5 ani.

In functie de solicitarile dumneavoastra ne adaptam oricaror cerinte pentru a duce la bun sfarsit obiectivul solicitat cu maximum de eficienta si eficacitate. Putem dezvolta sau imbunatati orice platforma, utilizand ultimele versiuni ale majoritatii limbajelor de programare existente: html, php, Visual Basic, C#, Javascript, jQuery, SQL, CSS, etc.
De asemenea putem adapta orice platforma Open Source la cerintele clientului indiferent de complexitate. .

Detalii contact

euroconceptdesign.ro

Adresa: Str Episcopul Radu, nr.15A, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0723 098 860 / 0757 750 615
Email: contact@euroconceptdesign.ro

Facebook