Realizare site, Creare site, Web design


Realizare site-uri utilizand platforme web:

In ziua de azi utilizarea platformelor devine una din cele mai raspandite metode pentru realizarea unui site web.

Avantajele oferite sunt: calitatea, dar si crearea site-ului cu un buget foarte redus. Va oferim astfel de solutii pentru site-uri adaptate oricarui scop sau domeniu de activitate. In functie de obiectivele urmarite alegem impreuna cea mai buna solutie pe care o vom adapta cerintele tale. De cele mai multe ori simpla instalare a unei platforme sau teme predefinite nu este suficienta si anumite detalii vor fi adaptate de noi utilizand limbajele de programare specifice astfel incat sa obtinem un aspect unic si personalizat.

Lucram cu orice platforma: WordPress, Open Cart, Joomla, Magento.

Euroconcept, creare site, realizare site       Euroconcept, creare site, realizare sitet       Euroconcept, creare site, realizare site       Euroconcept, creare site, realizare site

Creare site-uri si aplicatii personalizate:

In anumite situatii utilizarea platformelor fie nu este o solutie viabila pentru proiectul tau, fie nu este agreata.

Solutia in acest caz este crearea portalului utilizand limbajele de programare specifice mediului on-line (html, php, javascript, jquery, mysql). Un astfel de site necesita in functie de cerinte un timp mai indelungat, dar solutia oferita va fi cu adevarat unica si se va diferentia de concurenta, care in mediul on-line este acerba.

Pe langa site-uri si portal-uri, avem experienta si in crearea de aplicatii pentru mediul business de gestiune si management al afacerii  (CRM – Customer Relationship Management, Internal Project Management, Management Financiar).

In cazul in care alegeti o astfel de solutie va putem pune la dispozitie si o platforma de administrare sau puteti opta pentru mentenanta lunara si modificarile ulterioare de design si continut le vom face noi.

HTML Euroconcept, creare site, realizare site Euroconcept, creare site, realizare site Euroconcept, creare site, realizare site Euroconcept, creare site, realizare site Euroconcept, creare site, realizare site
Detalii contact

euroconceptdesign.ro

Adresa: Str Episcopul Radu, nr.15A, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0723 098 860 / 0757 750 615
Email: contact@euroconceptdesign.ro

Facebook