Cu toate ca la prima vedere este relativ simplu sa construiesti un website, in realitate  lucrurile sunt mult mai complicate. Prin urmare, daca te afli in situatia de a-ti promova afacerea pe internet atunci, fara indoiala, vei avea nevoie de o pagina web construita eficient si corect din toate punctele de vedere, deoarece aceasta reprezinta cartea de vizita in mediul online.

Exista unele reguli pe care trebuie sa le respecti pentru a obtine un web design de calitate, insa cel mai bun lucru este ajutorul unui expert in acest domeniu, mai ales ca vrei sa iti construiesti un site prin care sa promovezi serviciile sau bunurile pe care firma ta le comercialieaza si imaginea companiei tale este la mijloc.

Vizitatorii reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere, astfel ca fara un numar mare de viziteze website-ul, acesta nu poate avea succes. Prin urmare, este nevoie de o campanie sustinuta de promovare, insa totodata trebuie sa le oferi si posibilitatea de a se inregistra folosind adresa de e-mail, astfel ca de fiecare data cand vei posta un nou articol sau vei aduce noi informatii in legatura cu serviciile sau bunurile pe care le oferi spre vanzare, cei ce ce s-au inregistrat vor primi o notificare, iar ulterior vor decide daca sa viziteze din nou sau nu website-ul tau. Este acelesi lucru cu a avea un magazin in centru sau intro zona cu vad si unul la periferie intr-o zona necirculata.

Expertii Euroconcept Marketing Design iti stau la dispozitie pentru crearea si optimizarea siteului.

Navigarea pe site trebuie sa fie un proces usor de realizat, astfel ca in permanenta vizitatorul trebuie sa stie unde se afla, ce poate face pentru a merge mai departe sau pentru a reveni la pagina anterioara.

CREARE DE SITE-URI WEB USER FRIENDLY

Acest termen tradus inseamna “prieten al utilizatorului” si se refera la acel set de practici care  fac in asa fel incat utilizatorul sa se simta in largul sau navigand pe site-ul nostru si sa i se permita sa gasesca in mod simplu si rapid continutul care il interesaza.

Un website care este dificil de citit reprezinta un mare dezavantaj, deoarece vizitatorul se poate plictisi repede si poate pleca fara a se mai intoarce din nou, iar acest lucru afecteaza grav succesul si popularitatea site-ului pe termen lung si chiar a afacerii daca aceasta este promovata prin intermediul website-ului respectiv.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *